Menu

Onze focus

TPC Sports is een sfeervolle sportstudio met een zeer breed aanbod aan groepslessen.Wij werken met enthousiaste en professioneel opgeleide instructeurs. Kwaliteit en deskundigheid staan bij ons centraal. Diverse gerenommeerde fysiotherapeuten in Soest verwijzen patiënten al jarenlang naar ons, vanwege onze vakkundigheid en kennis van het menselijk bewegingsapparaat. Mensen met lichaamsklachten, die graag willen sporten, krijgen bij ons dan ook de nodige, persoonlijke begeleiding.

Ongedwongen en professioneel

Onze cardio-, aerobic-, body & mind-, dance- en fatburning-lessen worden afgestemd op de individuele behoeften van onze leden. Zowel beginners als gevorderden kunnen zich bij ons in een vertrouwde en ongedwongen sfeer in- en ontspannen. Wilt u bewust leren omgaan met uw lichaam en met uw gezondheid? Wij begeleiden u graag op weg naar een goede balans tussen lenigheid, lichaamshouding en uithoudingsvermogen.

Uniek concept

Bij ons kunt u lid worden en lessen volgen, volgens een uniek en eerlijk concept: u betaalt alleen de lessen die u volgt. Indien u bent verhinderd, wordt uw les niet in rekening gebracht. Dus ook in uw vakantieperiodes of bij langdurige afwezigheid vanwege werk of ziekte hoeft u bij ons geen lesgeld te betalen. Dat vinden wij logisch. Drankjes voor- of na de les bieden wij gratis aan. Ook dat vinden wij logisch.

Sportstudio TPC Sports

Traininglocatie
Koningsweg 2-36
3762 EC Soest

06 58 88 33 93
info@tpcsports.nl

Lidmaatschap

Bekijk de voordelen van kostenbewust sporten met een lidmaatschap bij TPC Sports.

Tarieven

Eerst uitproberen?

Profiteer van onze Proefabbonnementen kostenbewust sporten bij sportstudio TPC

Proefabbonnementen