http://www.tpcsports.nl
Menu

Groepslessen

TPC Sports biedt aan iedere doelgroep groepslessen. Of je nu iets te zwaar bent, 55+, graag danst of liever een enorme inspanning wilt leveren, alle mogelijkheden zijn er bij TPC Sports.

High-/ low impact

In onze lessen wordt zoveel mogelijk met opties gewerkt. Eenzelfde oefening kan dus op verschillende manieren worden uitgevoerd. Hierdoor kan iedereen deelnemen aan de les, ongeacht het niveau. Zogenaamde high impact oefeningen worden ook als low impact oefeningen aangeboden.

Fun

Wij vinden het belangrijk dat iedereen tijdens de les evenveel plezier heeft. Onze gediplomeerde instructeurs zorgen er voor dat iedereen op eigen niveau kan participeren en zich hierbij prettig kan voelen.
In het menu hiernaast vindt u de diverse lessen die wij aanbieden. Van elke les is een korte omschrijving te vinden.

Nieuws

Zomerrooster TPC Sports:
De zumba-fit les 60+ van woensdagavond is met ingang van heden van het rooster gehaald en deze les starten wij weer op, op 3 September aanstaande.

Bij minder dan 5 deelnemers bestaat de kans dat de les niet doorgaat. Graag wil ik vragen of iedereen zich wil aan- of afmelden voor de les die je wil gaan volgen of niet aanwezig bent, zodat ik alvorens kan bepalen of de les wel of niet doorgaat. Iedereen die op de lijst staat krijgt hierover uiteraard bericht.

Vakantie TPC Sports:
Wij zijn gesloten van maandag 6 Augustus t/m vrijdag 17 Augustus.
Maandag 20 Augustus gaan we weer opstarten.
Wij wensen iedereen een hele fijne zomer toe.