http://www.tpcsports.nl
Menu

Focus

TPC Sports is een sfeervolle sportstudio met een zeer breed aanbod aan groepslessen.Wij werken met enthousiaste en professioneel opgeleide instructeurs. Kwaliteit en deskundigheid staan bij ons centraal. Diverse gerenommeerde fysiotherapeuten in Soest verwijzen patiënten al jarenlang naar ons, vanwege onze vakkundigheid en kennis van het menselijk bewegingsapparaat. Mensen met lichaamsklachten, die graag willen sporten, krijgen bij ons dan ook de nodige, persoonlijke begeleiding.

Ongedwongen en professioneel

Onze cardio-, aerobic-, body & mind-, dance- en fatburning-lessen worden afgestemd op de individuele behoeften van onze leden. Zowel beginners als gevorderden kunnen zich bij ons in een vertrouwde en ongedwongen sfeer in- en ontspannen. Wilt u bewust leren omgaan met uw lichaam en met uw gezondheid? Wij begeleiden u graag op weg naar een goede balans tussen lenigheid, lichaamshouding en uithoudingsvermogen.

Uniek concept

Bij ons kunt u lid worden en lessen volgen, volgens een uniek en eerlijk concept: u betaalt alleen de lessen die u volgt. Indien u bent verhinderd, wordt uw les niet in rekening gebracht. Dus ook in uw vakantieperiodes of bij langdurige afwezigheid vanwege werk of ziekte hoeft u bij ons geen lesgeld te betalen. Dat vinden wij logisch. Drankjes voor- of na de les bieden wij gratis aan. Ook dat vinden wij logisch.

Nieuws

Zomerrooster TPC Sports:
De zumba-fit les 60+ van woensdagavond is met ingang van heden van het rooster gehaald en deze les starten wij weer op, op 3 September aanstaande.

Bij minder dan 5 deelnemers bestaat de kans dat de les niet doorgaat. Graag wil ik vragen of iedereen zich wil aan- of afmelden voor de les die je wil gaan volgen of niet aanwezig bent, zodat ik alvorens kan bepalen of de les wel of niet doorgaat. Iedereen die op de lijst staat krijgt hierover uiteraard bericht.

Vakantie TPC Sports:
Wij zijn gesloten van maandag 6 Augustus t/m vrijdag 17 Augustus.
Maandag 20 Augustus gaan we weer opstarten.
Wij wensen iedereen een hele fijne zomer toe.

Onze focus

Contact