http://www.tpcsports.nl
Menu

Focus

TPC Sports is een sfeervolle sportstudio met een zeer breed aanbod aan groepslessen.Wij werken met enthousiaste en professioneel opgeleide instructeurs. Kwaliteit en deskundigheid staan bij ons centraal. Diverse gerenommeerde fysiotherapeuten in Soest verwijzen patiënten al jarenlang naar ons, vanwege onze vakkundigheid en kennis van het menselijk bewegingsapparaat. Mensen met lichaamsklachten, die graag willen sporten, krijgen bij ons dan ook de nodige, persoonlijke begeleiding.

Ongedwongen en professioneel

Onze cardio-, aerobic-, body & mind-, dance- en fatburning-lessen worden afgestemd op de individuele behoeften van onze leden. Zowel beginners als gevorderden kunnen zich bij ons in een vertrouwde en ongedwongen sfeer in- en ontspannen. Wilt u bewust leren omgaan met uw lichaam en met uw gezondheid? Wij begeleiden u graag op weg naar een goede balans tussen lenigheid, lichaamshouding en uithoudingsvermogen.

Uniek concept

Bij ons kunt u lid worden en lessen volgen, volgens een uniek en eerlijk concept: u betaalt alleen de lessen die u volgt. Indien u bent verhinderd, wordt uw les niet in rekening gebracht. Dus ook in uw vakantieperiodes of bij langdurige afwezigheid vanwege werk of ziekte hoeft u bij ons geen lesgeld te betalen. Dat vinden wij logisch. Drankjes voor- of na de les bieden wij gratis aan. Ook dat vinden wij logisch.

Nieuws

TPC Sports is gesloten vanaf woensdag 20 December tot/met maandag 01 Januari 2018. Vanaf 2 Januari starten de lessen weer op. Wij wensen iedereen een fijne kerst toe en een goed begin voor 2018.

De les essentrics op woensdag om 20.30 uur is voorlopig van het rooster, zodra wij een nieuwe enthousiaste instructeur hebben gevonden die deze les of pilates-les kan geven, starten wij dit uur weer op.

Onze focus

Contact