http://www.tpcsports.nl
Menu

Nieuws

In deze rubriek staan de nieuwsberichten van de laatste 6 maanden op chronologische volgorde. Het laatste nieuws en belangrijke informatie worden ook op de homepagina aangeboden.


Jaarcontracten 50% (!) duurder dan lessen bij TPC Sports. Mensen sporten effectief slechts 40 á 50 keer per jaar. Dat is een feit! Dit komt mede door ziekte, vakantie, werk, feestdagen en overige redenen. Contracten a Euro 37,50 per maand (dit is Euro 450,-- per jaar) komen, bij 40 lessen per jaar, neer op Euro 11,25/les. Dit is maar liefst 50% (!) meer dan Euro 7,50 per les die dit bij ons zou kosten. Bij 50 lessen per jaar zijn de kosten per les bij ons zelfs slechts Euro 6,90. Een 1-jarig of 2-jarig sportcontract betekent in de praktijk dan ook: te hoge, vaste maandelijkse kosten. Daar doen wij niet aan mee! Bij ons betaalt u enkel voor de lessen die u volgt! Dat vinden wij logisch. U toch ook? Bij ons betaalt u niet voor ongebruikte faciliteiten Maakt u geen gebruik van mogelijkheden zoals een sauna of een zwembad? Dat komt goed uit, want die hebben wij niet. Dergelijke investeringen hoeft u bij TPC Sports dan ook niet te betalen. Bij ons betaalt u gewoon voor de faciliteiten en sportlessen die u wél volgt. Dat vinden wij logisch. U toch ook?

Nieuws

TPC Sports is gesloten vanaf woensdag 20 December tot/met maandag 01 Januari 2018. Vanaf 2 Januari starten de lessen weer op. Wij wensen iedereen een fijne kerst toe en een goed begin voor 2018.

De les essentrics op woensdag om 20.30 uur is voorlopig van het rooster, zodra wij een nieuwe enthousiaste instructeur hebben gevonden die deze les of pilates-les kan geven, starten wij dit uur weer op.

Nieuws

Contact