http://www.tpcsports.nl
Menu

Nieuws

In deze rubriek staan de nieuwsberichten van de laatste 6 maanden op chronologische volgorde. Het laatste nieuws en belangrijke informatie worden ook op de homepagina aangeboden.


Jaarcontracten 50% (!) duurder dan lessen bij TPC Sports. Mensen sporten effectief slechts 40 á 50 keer per jaar. Dat is een feit! Dit komt mede door ziekte, vakantie, werk, feestdagen en overige redenen. Contracten a Euro 37,50 per maand (dit is Euro 450,-- per jaar) komen, bij 40 lessen per jaar, neer op Euro 11,25/les. Dit is maar liefst 50% (!) meer dan Euro 7,50 per les die dit bij ons zou kosten. Bij 50 lessen per jaar zijn de kosten per les bij ons zelfs slechts Euro 6,90. Een 1-jarig of 2-jarig sportcontract betekent in de praktijk dan ook: te hoge, vaste maandelijkse kosten. Daar doen wij niet aan mee! Bij ons betaalt u enkel voor de lessen die u volgt! Dat vinden wij logisch. U toch ook? Bij ons betaalt u niet voor ongebruikte faciliteiten Maakt u geen gebruik van mogelijkheden zoals een sauna of een zwembad? Dat komt goed uit, want die hebben wij niet. Dergelijke investeringen hoeft u bij TPC Sports dan ook niet te betalen. Bij ons betaalt u gewoon voor de faciliteiten en sportlessen die u wél volgt. Dat vinden wij logisch. U toch ook?

Nieuws

Zomerrooster TPC Sports:
De zumba-fit les 60+ van woensdagavond is met ingang van heden van het rooster gehaald en deze les starten wij weer op, op 3 September aanstaande.

Bij minder dan 5 deelnemers bestaat de kans dat de les niet doorgaat. Graag wil ik vragen of iedereen zich wil aan- of afmelden voor de les die je wil gaan volgen of niet aanwezig bent, zodat ik alvorens kan bepalen of de les wel of niet doorgaat. Iedereen die op de lijst staat krijgt hierover uiteraard bericht.

Vakantie TPC Sports:
Wij zijn gesloten van maandag 6 Augustus t/m vrijdag 17 Augustus.
Maandag 20 Augustus gaan we weer opstarten.
Wij wensen iedereen een hele fijne zomer toe.

Nieuws

Contact