http://www.tpcsports.nl
Menu

Informatie

Via het keuzemenu, rechts op de pagina, kunt u verdere informatie lezen met betrekking tot het afmelden van een les, onze faciliteiten, de huisregels & algemene voorwaarden, kleding en schoeisel, lesrooster en openingstijden, lidmaatschap en tarieven, personal training, vacatures en vragen.
Uiteraard zijn wij gaarne bereid om u in een persoonlijk gesprek over al onze mogelijkheden te informeren. Rechts op deze pagina vindt u praktische informatie over verschillende onderwerpen. Indien uw vraag onbeantwoord blijft, kunt u ons altijd bellen of emailen.
Wij nemen graag zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuws

Zomerrooster TPC Sports:
De zumba-fit les 60+ van woensdagavond is met ingang van heden van het rooster gehaald en deze les starten wij weer op, op 3 September aanstaande.

Bij minder dan 5 deelnemers bestaat de kans dat de les niet doorgaat. Graag wil ik vragen of iedereen zich wil aan- of afmelden voor de les die je wil gaan volgen of niet aanwezig bent, zodat ik alvorens kan bepalen of de les wel of niet doorgaat. Iedereen die op de lijst staat krijgt hierover uiteraard bericht.

Vakantie TPC Sports:
Wij zijn gesloten van maandag 6 Augustus t/m vrijdag 17 Augustus.
Maandag 20 Augustus gaan we weer opstarten.
Wij wensen iedereen een hele fijne zomer toe.